Restoran „Plaža“

Restoran „Plaža“ nalazi se na obali jezera Međuvršje, udaljen 20km od centra Čačka. Restoran „Plaža“ izgrađen je 1957.god. i jedan je od najstarijih restorana na ovom području

Ovaj restoran bogate tradicije sa prepoznatljivim kvalitetom usluge, danas Vam predstavljamo u novom stilu.U proteklom periodu, tokom 2009.god., izvršeno je renoviranje, saniranje i adaptiranje restoranskog prostor. Moderan i ekskluzivan izgled enterijera i eksterijera stvaraju poseban doživljaj prijatnosti. Prelepa bašta restorana, predstavlja idealno mesto za odmor, uživanje i druženje. Divan pogled koji se prostire jezerom, oaza mira i prirodnih lepota, učiniće Vaš boravak u restoranu „Plaža“ nezaboravnim .

Restoran „Plaža“ koncipiran je po svom sadržaju i kvalitetu usluge da zadovolji najšire potrebe naših gostiju.
Restoran „Plaža“ koji je po svom sadržaju riblji restoran biće jedinstven i prepoznatljiv i po ostalim specijalitetima, koji će se naći na meniju ovog ugostiteljskog objekta. Takođe, gosti mogu uživati i u različitim vrstama alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Bogata vinska karta sačinjena od najpoznatijih vrsta vina, zadovoljiće ukuse ljubitelja dobrog i kvalitetnog vina.

Edukovano i ljubazno osoblje omogućiće Vam uživanje u vrhunskoj usluzi. Kvalitet usluge je tradicija i autentičnost ovog ugostiteljskog objekta, koja će se nastaviti i u budućem radu restorana.

Kontakt

Restoran „PLAŽA“
Jezero Međuvršje, Čačak

Telefoni:
+381 32 5596 218