About

Preduzeće je osnovano 1946.-e godine, pretežna delatnost ugostiteljstvo. Preduzeće bogate tradicije i iskustva je vodeća ugostiteljska kompanija u ovom delu Srbije, koja kvalitetnom ponudom izlazi u susret svojim klijentima, nudeći im specifičan i prepoznatljiv proizvod na tržištu.

U okviru preduzeća danas se nalaze tri hotela i to hotel ”Beograd”**** i hotel ”Kole”***, hotel “Livade”***, restoran sa sobama "Zdravljak"**, restoran sa smeštajem ”Lovac”, restoran “Plaža”, restoran sala “Morava”, caffe-pizzeria “Proleće”. Objekti su uglavnom locirani na teritoriji opštine Čačak, u samom gradu i u dve banje, Ovčar banji i Trepča banji, a o zadovoljstvu gostiju brine oko 130 zaposlenih.

Vizija

Vodeća ugostiteljska kompanija u ovom delu Srbije, koja kvalitetnom ponudom zadovoljava potrebe svojih gostiju.

Misija

Zasniva se na kvalitetu usluge, zadovoljstvu gostiju i konstantnom praćenju novih trendova i tehnologija, što omogućava održavanje konkurentske pozicije na tržištu.

Ciljevi

Jasno su definisani kroz dugoročne i kratkoročne planove, za koje su stvoreni projekti i programi čija će implementacija dovesti do planiranih rezultata.